Thursday, 25 May 2017

ESP Habis Stok? CINCH Boleh Membantu Ibu Menyusu Kekal Bertenaga Tanpa Menjejaskan Susu Badan


No automatic alt text available.



Akhir- akhir ini, seringkali Sahklee dilanda isu kehabisan stok ESP iaitu produk paling laris di dalam Shaklee. Mana tak nya, ESP merupakan soya terbaik yang diuji keberkesanan dan keselamatannya. Oleh yang demikian, ESP seringkali kehabisan stok di HQ dan juga dalam talian. Rentetan daripada hal tersebut, ramai pelanggan  ESP merungut kerana stok di tanagn telah habis. Hal ini menyebabkan ramai ibu menyusu risau jika susu mereka drop tiba- tiba dan badan menjadi tidak bertenaga. Tambahan pula, kita dah hendak berpuasa.
Jadi, saya ada cadangan yang baik untuk mereka yang setia menggunakan ESP. Apakata jika anda mencuba Cinch Shake Shaklee. Ia mempunyai keistimewaan yang tidak kurang hebatnya juga berbanding ESP tau???
Antara kelebihan Cinch Shake Shaklee ialah ia mepunyai 3 perisa yang berbeza. Yang mana anda boleh memilih samada anda suka perisa Vanila, Latte atau Coklat. Menarik bukan??


Image may contain: candles---VANILLA SHAKE MIX---


No automatic alt text available.--CAFE LATTE SHAKE MIX--







No automatic alt text available.--CHOCOLATE SHAKE MIX--




Selain itu juga, Cinch Shake mengandungi :

ΓΌ  24 gram protein per serving.


ΓΌ  24 jenis vitamin dan mineral yang penting

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.


ΓΌ  6 gram serat larut. Serat larut dapat membantu memudahkan proses pembuangan najis.

ΓΌ  Cinch Shake Shaklee juga kaya denga kalsium.



Kelebihan Cinch yang seterusnya ialah Cinch mengandungi Leucine yang membantu memelihara otot manusia. Ia juga membantu ibu menyusu rasa kenyang lebih lama. Cinch juga merupakan salah satu produk yang bebas  daripada laktos dan mempunyai glisemik index yang rendah. Jadi, ibu menyusu sudah tidak risau lagi jika ESP kehabisan stok!!! Cinch kan ada!!!


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TESTIMONI CINCH SHAKE SHAKLE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Image may contain: text


#Selepas consume Cinch Shake Ibu menyusu ni dah tak craving macam- macam dah. Kalau tak, semua naga dia nak telan.


Berminat nak cuba Cinch Shake Shaklee??? Hubungi saya segera:


1. PM page VitaminMama di https://www.facebook.com/shakleejerteh/

2. PM personal page saya, https://www.facebook.com/ct.syuhada.90

 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 0148046113  Syuhada /Shaklee Independent Distributor [1109136] 



 4. EMAIL ada_niksoh@yahoo.com

πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“

No comments:

Post a Comment

PENGEDAR SHAKLEE LOKASI JERTEH, TERENGGANU.

Saya start makan Shaklee pada 2012 lagi. Disebabkan saya  mengandung anak pertama semasa di Universiti, saya inginkan tubuh badan yang ...